Filtre de mare precizie
slide 1 slide 2 slide 3 slide 4
  acasă despre noi filtre produse portofoliu oferte contact

  Filtre de mare precizie

  Vă vom prezenta cele cinci etape către o apă mai pură

  Sistemele AQUA 2M ECOSTYLE prin cele cinci etape de purificare a apei oferite vă asigură că din apa dumneavoastră vor dispărea chimicalele nocive sănătății, sedimentele, microorganismele sau gusturile și mirosurile neplăcute. Toate aceste elemente pot ajunge în apa pe care o consumați, în mod accidental, prin conductele de transport a apei.

  filtru sediment
  numărul 1

  Filtru Sediment

  100% microfibră de polipropilenă, material de ultimă generație. Oprește sedimentele, suspensiile mecanice cu dimensiuni de 5 microni, îmbunătățește gradule de claritate al apei. Capacitatea de filtrare este de aproximativ 3.800 litri în funcție de calitatea apei care intră în sistemul de filtrare.
  filtru pre-carbon
  numărul doi

  Filtru Carbon/Fosfat

  Filtru din carbon activ presat, scoate clorul, gustul și mirosul neplăcut din apă precum și eventualele substanțe nocive (pesticide, insecticide), reduce duritatea apei. Capacitatea de filtrare este de 3.800 litri. Testat în conformitate cu ANSI/NSF standard 42 for CTO reduction.
  Filtru Bloc de Carbon
  numărul doi

  Filtru Bloc de Carbon

  Filtru din carbon activ presat, scoate clorul, gustul și mirosul neplăcut din apă precum și eventualele substanțe nocive (pesticide, insecticide). Capacitatea de filtrare este de 3.800 litri. Oprește particule de 1 micron. Testat în conformitate cu ANSI/NSF standard 42 for CTO reduction.
  Filtru Carbon/Plumb/Argint
  Filtru Carbon/Lead/Silver

  Filtru Carbon/Plumb/Argint

  Filtru din carbon activ presat impregnat cu ioni de argint. Scoate clorul, gustul și mirosul neplăcut din apă precum și eventualele substanțe nocive (pesticide, insecticide), oprește oxizii de plumb. Se recomandă folosirea acestor filtre pe instalații vechi cu racorduri flexibile de plumb. Capacitatea de filtrare este de 3.800 litri. Oprește particule de 0,5 microni. Testat în conformitate cu ANSI/NSF standard 42 for CTO reduction.
  filtru ceramică
  Filtru Ceramică

  Filtru Ceramică

  Fabricat din ceramică presată, impregnat cu ioni de argint. Este un filtru de mare precizie, reține bacterii și viruși, precizia de filtrare este de 0,5 microni, capacitate de filtrare 10.000 litri. Testat în conformitate cu ANSI/NSF standard 53 for cyst reduction.


  Pentru informații suplimentare legate de sistemul de filtrare, accesează secțiunea filtrare »
  aparatele noastre Aparate

  Water Dispenser / Water Cooler

  Produsele pe care vi le oferim.
  Filtrare apă
  filtrare

  Filtrare de mare precizie.
  Sistemul de filtrare pe care vi-l oferim.
  oferte promoționale
  Încearcă gratuit!
  Vezi ofertele noastre promoționale.

  Cere oferta acum!

  contact
  acasă     |     despre noi     |     oferte     |     produse     |     parteneri     |     contact